Γιατί η Philips είναι No1

Από το 1956, η Philips εξελίσσει και τελειοποιεί συνεχώς τις συσκευές σιδερώματος. Για κάθε νέο προϊόν, 200 πρωτότυπα δοκιμάζονται συνεχώς για 5.000 ώρες! Και προτού βγουν στην αγορά, τα τοποθετούμε μέσα σε σπίτια για 2 μήνες έτσι ώστε να τα δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες ζωής. Σήμερα, με πάνω από 400 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, είναι πλέον γεγονός ότι κάθε 2,5 δευτερόλεπτα κάποιος στον κόσμο επιλέγει ένα σίδερο Philips.

1. Optimal Temp.

Φανταστείτε ένα σίδερο που έχει πάντα τη σωστή θερμοκρασία! Ένα σίδερο που δεν έχει ρύθμιση θερμοκρασίας και είναι ασφαλές για όλα τα υφάσματα! Η Philips το έχει κάνει πραγματικότητα.

2. Η δύναμη του ατμού.

Τα συστήματα σιδερώματος σε αντίθεση με τα απλά ατμοσίδερα χρησιμοποιούν τέλεια την δύναμη του ατμού, ασκώντας υψηλή πίεση ώστε να σιδερώνεται με μία κίνηση, χωρίς να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας!

3. Χωρίς σιδερώστρα.

Δεν χρειάζεται πια να ξεκρεμάτε τις κουρτίνες ή να βγάζετε το φόρεμα από την κρεμάστρα γιατί μπορείτε να τα σιδερώσετε "κάθετα"! Με τα νέα συστήματα σιδερώματος Philips πατήστε 2 φορές την σκανδάλη και δείτε τον πλούσιο συνεχή ατμό να εξαφανίζει τις ζάρες!

4. Με απλό νερό!

Τα συστήματα σιδερώματος Philips δεν χρειάζονται ειδικό αφαλατωμένο νερό. Με απλό νερό βρύσης γεμίζετε τον κάδο και έχετε τέλειο ατμό χωρίς άλατα και σημάδια στα ρούχα.

Η Phillips No1 και στη Φροντίδα Υφασμάτων

Όλα τα σίδερα της Philips έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί ως προς την εξαιρετική ποιότητα της απόδοσής τους από ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών που ειδικεύονται στα υφάσματα, όπως τα DWI, IWTO και Woolmark. Η σήμανση Woolmark Apparel Care βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα, που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark Company για χρήση σε μάλλινα προϊόντα. Η Philips με την αποκλειστική τεχνολογία OptimalTEMP είναι μέχρι στιγμής η μοναδική μάρκα σίδερων που έχει πιστοποιηθεί με το χρυσό πρότυπο της Woolmark. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα φροντίδας ρούχων που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark είναι ιδανικά για τα μάλλινά σας.

Η Philips είναι η πρώτη εταιρία συστημάτων σιδερώματος στον κόσμο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των προδιαγραφών τη Woolmark-Apparel Care Gold, για χρήση σε όλα τα μάλλινα υφάσματα.

Η τεχνολογία OptimalTEMP παρέχει τέλειο σιδέρωμα στα φυσικά αλλά και στα συνθετικά υφάσματα, ενώ η ισορροπία θερμοκρασίας καατμού χαρίζουν στα ρούχα άριστα αποτελέσματα, χωρίς ίχνος γυαλάδας. Συγκριτικά με άλλα συστήματα σιδερώματος, η Philips PerfectCare κατέδειξε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στα εργαστήριά μας.

Η Philips παρουσιάζει άριστα αποτελέσματα στο σιδέρωμα χωρίς κίνδυνο καψίματος και με αίστευτη ευκολία στη χρήση. Πρόκειται γιένα καταπληκτικό επίτευγμα και μια επανάσταση στο σιδέρωμα.